Sortir amb nens

Visita el Palau Güell en família el 2n i 4rt diumenge de mes. 3€ per persona. Tnes l'opció de descobrir el palau el segon diumenge de mes amb una gimcana o bé el quart diumenge de mes amb una visita teatralitzada. 

  • Els vestits dels més petits de la família Güell.
  • Visita teatralitzada Un matí amb Gaudí i els Güell-López.

Compra d'entrades

Botó de compra d'entrades

 

  • Visita dinamitzada Un matí al Palau Güell
  • Durant la visita descobrireu els diversos oficis dels artesans que van col·laborar amb l'arquitecte Antoni Gaudí, així com els materials i les eines que van emprar. Al saló central es fa una introducció a l'orgue, un dels instruments musicals més complexos que existeixen. Grans i petits podran apreciar com la família Güell va ser una de les poques famílies burgeses que van tenir el privilegi de tenir el seu propi orgue. De fet, el Palau Güell és l'única obra on l'orgue és el gran protagonista. Es coneixen diverses parts de l'instrument a través d'una audició pedagògica. La planta de dormitoris era la planta on tan sols accedia la família. Es visiten les diverses habitacions i els més petits es disfressen de família Güell.  

Horari: El segon diumenge de mes a les 11h. 

A qui van adreçades? A nens de 5 a 12 anys i els seus pares, familiars o tutors.

Preu: 3€ per persona

Durada: 1h i 30 minuts.

Les places són limitades per motius de conservació i seguretat.


  • Visita dinamitzada: Els documents secrets de Gaudí (a partir de l'11 de novembre)

Us proposem conèixer el Palau a través d'una gimcana en què els més petits descobriran els materials que van utilitzar els col·laboradors de Gaudí, l'orgue com a instrument musical i les famílies es disfressaran de família Güell i del seu servei. Tot això ho faran per acabar de descobrir uns documents que hi ha amagats i que diuen que els va escriure en Gaudí...

Horari: El segon diumenge de mes a les 11h. 

A qui van adreçades? A nens de 5 a 12 anys i els seus pares, familiars o tutors.

Preu: 3€ per persona

Durada: 1h i 30 minuts.

Les places són limitades per motius de conservació i seguretat.

 

L'arquitecte Antoni Gaudí farà una visita al seu amic i mecenes Eusebi Güell i Bacigalupi al Palau que li ha construït. En Güell li ha comunicat que a Isabel López, la seva dona, hi ha alguns detalls del Palau que no li acaben de fer el pes. En Gaudí amb el matrimoni Güell-López passejaran per l'edifici comentant els problemes que va suposar la construcció de l'habitatge, així com les anècdotes que amaga aquesta obra inscrita a la llista del Patrimoni Mundial per la UNESCO pel seu valor universal excepcional. 

Horari: Les visites familiars tenen lloc el quart diumenge de mes a les 11h. 

A qui van adreçades? A nens de 5 a 12 anys i els seus pares, familiars o tutors.

Preu: 3€ per persona
Durada: 1h i 30 minuts.

Les places són limitades per motius de conservació i seguretat.