Sortir amb nens

Visita el Palau Güell en família el 2n i 4rt diumenge de mes. 3€ per persona. Descobriràs els materials i les eines que van utilitzar els col·laboradors de Gaudí. Escoltaràs l'orgue del saló central i et disfressaràs de família Güell i del seu servei.

  • Les disfresses de l'època.

Compra d'entrades

Botó de compra d'entradesDescobreix el paper dels artesans que van col·laborar amb l'arquitecte Antoni Gaudí en la construcció del Palau. Quins materials i quines eines van utilitzar?

Coneix l'orgue que hi ha al saló central a través d'una audició pedagògica i didàctica. El Palau Güell és l'única obra de Gaudí en la que l'orgue és el gran protagonista.

Diverteix-te disfressant-te de família Güell!

 

Visita dinamitzada: Un dia al Palau!

Us proposem una visita guiada a càrrec de l'equip d'educadors i d'educadores. La visita comença amb una introducció a l'edifici que tindrà lloc a l'espai de la cotxera. Després, es visita l'espai de la cavallerissa, un dels llocs més singulars del Palau i on s'aprecia com Gaudí es va inspirar en l'essència de la naturalesa a l'hora de dissenyar-lo.

Més tard, a l'entrada, es coneixen els diversos oficis dels artesans que van col·laborar amb l'arquitecte Antoni Gaudí, així com els materials i les eines que van emprar.

Al saló central, es fa una introducció a l'orgue, un dels instruments musicals més complexos. Grans i petits podran apreciar com la família Güell va ser una de les poques famílies burgeses que van tenir el privilegi de comptar amb el seu propi orgue. De fet, el Palau Güell és l'única obra de Gaudí on l'orgue és el gran protagonista. Es coneixen les diverses parts de l'instrument a través d'una audició pedagògica.

La planta de dormitoris era la planta on tan sols accedia la família. Es visiten les diverses habitacions i els més petits es disfressen de família Güell.

La visita no podia acabar de cap altra manera que apreciant les 20 xemeneies del terrat amb l'agulla, de més de quinze metres d'alçària, al centre. Un espai on antigament només pujava el servei per estendre la roba i que ara s'ha convertit en un dels terrats més especials de Barcelona.


Quan?Les visites familiars tenen lloc el segon i quart diumenge de mes a les 11h. 

A qui van adreçades? A nens de 5 a 12 anys i els seus pares,  familiars o tutors.

Quin preu tenen? 3€ per persona (la visita del diumenge 22 d'abril, amb motiu de Sant Jordi serà gratuïta).

Quan dura la visita? 1h i 30 minuts.

Les places són limitades per motius de conservació i seguretat.