Exposició joves artistes becats 2016 per la Fundació Güell

El Palau Güell acollirà per tercera vegada el treball dels joves artistes becats per la Fundació Güell de la convocatòria del 2016, exposició que es podrà veure a partir de l'octubre a l'espai de la carbonera de la cavallerissa.  

  • Modalitat d'escultura, Berta-Blanca T. Ivanow.
  • Modalitat de música, Nina Sunyer.

Les becades de l'edició 2016 són: en la modalitat de música, la violinista Nina Sunyer Vidal i, en la modalitat d'escultura, Berta-Blanca t.Ivanow.

Aquesta iniciativa és el resultat del conveni de col·laboració entre la Diputació de Barcelona, titular de l’immoble i aquesta fundació, creada l’any 1957 per Joan Antoni Güell i López, fill de l’empresari i mecenes Eusebi Güell i Bacigalupi.

Amb aquesta mostra es posa de manifest la voluntat de la Fundació Güell de continuar la tasca de mecenatge que va impulsar Eusebi Güell, i la Direcció del Palau Güell s’hi adhereix oferint l’espai més idoni per exposar el talent d’aquests artistes catalans emergents.

Consultar les bases de les convocatòries de les beques en les modalitats de pintura i de música de la Fundació Güell de l'edició 2017.