Visites i tallers per a les escoles

El Palau Güell ofereix diversos tipus de visita adreçats a diferents cicles educatius. En tots els guions, independentment de l'itinerari escollit, es treballen els elements arquitectònics més interessants i importants de l'edifici. 

  • Taller de construcció d'un tub d'orgue. Fotografia: Antídot Gràfic/Diputació de Barcelona.
  • Exposició 'Eusebi Güell i Bacigalupi, patrici de la Renaixença'.

Sol·licitud visites i tallers

El servei educatiu del Palau Güell té l’objectiu d’apropar a l'alumnat les tècniques arquitectòniques que va emprar l’arquitecte Antoni Gaudí en el disseny del Palau Güell i, per tant, d'aprendre a valorar aquest bé inscrit a la llista del Patrimoni Mundial per la UNESCO. Per fer-ho, es basa en l’observació i el descobriment per part de l’alumne durant la visita dinamitzada a través de diversos nous itineraris temàtics per aquest curs escolar 2018-2019. En el cas de les dues visites especialitzades en la música i els artesans, hi ha la possibilitat de realitzar un taller de construcció de tub d’orgue amb làmines de fusta, un mosaic com el parquet del Palau amb peces de fusta o bé un vitrall amb cartolines i trossos de paper d'acetat.

Al Palau comptem amb recursos d'adaptació d'accessibilitat cognitiva i de mobilitat. Preguem ens feu saber si precisareu d'aquests recursos per poder tenir-ho en compte el dia que vingueu a realitzar la visita i atendre-us de la millor manera possible.

 

El programa educatiu del Palau Güell està acreditat amb el segell de qualitat educativa del Consell d'Innovació Pedagògica de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona (IMEB).

 

  • Eusebi Güell, mecenes de Gaudí

Visita didàctica i pedagògica de l'exposició 'Eusebi Güell i Bacigalupi, patrici de la Renaixença'
Primària, ESO i Batxillerat

Abans de la visita a l'exposició, es descobreix l'edifici. 

Durada: 1 hora i 30 minuts. 

 

 

 

Si voleu treballar a classe el Palau, també teniu l'opció de fer-ho a través del nostre còmic adreçat a alumnes de primària i ESO: