Ismael Dueñas i Mireia Feliu

Botó de compra d'entrades

“Cançons, música i lletres que expliquen històries viscudes, de la vida, que si no t’han passat, et passaran… /Surts nou, has carregat bateries, quan ets al carrer somrius, et sents feliç. Ha valgut la pena!” (Núria Feliu)

La cantant Mireia Feliu i el pianista Ismael Dueñas després de més de 20 d’anys d’amistat i admiració mútua, van començar a adobar un ‘wish list’ de cançons preferides, joies pendents, curiositats, desitjos i “cançons boniques” per a unes trobades on el protagonista seria el plaer de tocar cançons en l’elegància i la intimitat de les veus i el piano. El resultat n’és un personal, romàntic i geogràfic viatge en el temps, de la cançó del segle XX amb cançons d’origen divers com estàndards de jazz, el cuplet, la samba, el fado, la cançó italiana i pop sovint fent-ne sorprenents adaptacions al català.

Aquells que els han vist, parlen d’una proposta molt i molt personal, de proximitat,” o d’una proposta plena de calidesa i d’emoció”.

Mireia Feliu, neboda de la cantant Núria Feliu, ha cantat tota la vida en diverses formacions tant com a solista, o bé en bandes de swing, música brasilera i jazz. Ismael Dueñas pianista, compositor i director musical és un músic amb una trajectòria reconeguda dins el sector del del jazz i és autor de discs com Pianisme Il·lustrat, o Jazz Ateu. També ha col·laborat amb noms de la cançó com Mayte Martín, Nina o Dyango.

Horari

20.30h Rebuda i visita exprés.

21.30h Concert, copa de cava i pica-pica.

22.30h Fi de la vetllada.

 

Preu

35€ per persona (visita exprés, concert, copa de cava i pica-pica inclòs). Entrades limitades.

En cas de pluja, l'acte tindrà lloc a l'interior de l'immoble  i, en cap cas, es farà reemborsament de la venda de l'entrada.

Per motius de seguretat, no es permet l'assistència a l'acte a menors de 10 anys. 

Per a més informació:

palauguell@diba.cat

934725775

934725771