Les nits del Palau Güell

Gaudeix de les nits d’estiu al terrat del Palau Güell amb Gaudí, la millor música i unes vistes privilegiades

  • Les nits del Palau Güell. Fotografia: Ramon Manent/Diputació de Barcelona.

El Palau Güell celebra  Les nits del Palau Güell. Una aposta que s’ha convertit en un dels esdeveniments més especials i únics les nits d’estiu a Barcelona. Les vetllades tindran lloc el 6, 13, 20 i 27 de juliol i el 3, 10 i 17 d'agost al terrat, màgic i irrepetible, on per primera vegada l’arquitecte Antoni Gaudí va concebre les xemeneies com a escultures arquitectòniques. Cada vetllarà comptarà amb un concert a càrrec d’una banda amb un estil ben especial i singular. Segons la nit, es podrà sentir des del jazz més clàssic de Lester Young, Ben Webster o Billie Holiday fins a estils musicals posteriors com el doo wop, el nuevo tango o el jazz jamaicà.

 

Abans de l’actuació, els visitants descobriran, a través d’una visita exprés,  els espais més importants d’aquest habitatge urbà que l’industrial Eusebi Güell va encarregar al seu amic Gaudí. L’immoble, inscrit a la llista del Patrimoni Mundial per la UNESCO des del 1984, destaca per la manera innovadora en què Gaudí va concebre l’espai i la llum, així com l’excel·lent qualitat dels materials nobles emprats i el treball decoratiu i ornamental dels artesans que van col·laborar amb l’arquitecte.

 

Un cop al terrat, els visitants contemplaran un dels espais més preuats, amb les millors vistes de la ciutat que, en l’època en què hi van viure els Güell, tan sols les devien contemplar el servei, que hi pujava per estendre la roba, o bé la mateixa família Güell quan volia mostrar les meravelloses vistes als convidats. Tot aquest paisatge en un entorn fantasiós, amb l’agulla cònica que corona el Palau i les 20 xemeneies al seu voltant, algunes d’elles revestides amb la tècnica del trencadís.

 

I com a cloenda d'aquesta vetllada, s’oferirà als visitants un petit pica-pica acompanyat d'una copa de cava.

 

#LesnitsdelPalauGüell

Espectacles 

Horari

20.30h Rebuda i vista exprés.

21.30h Concert, copa de cava i pica-pica.

22.30h Fi de la vetllada.

Preu

35€ per persona (visita exprés, concert, copa de cava i pica-pica inclòs). Entrades limitades.

Per a més informació:

palauguell@diba.cat

934725775

934725771

En cas de pluja, l'acte tindrà lloc a l'interior de l'immoble  i en cap cas es farà reembolsament de la venda de l'entrada.

Per motius de seguretat, no es permet l'assistència a l'acte a menors de 10 anys.