Una geometria lliure

En el marc del VIII Cicle de Conferències del Palau Güell: Crear amb Gaudí. De l'admiració contemplativa a la fertilitat productiva. 

  • Escola Massana, Estudio Carme Pinós, 2017.

Botó de compra d'entrades

Dia: 13 de novembre.

Hora: 19h.
Espai: cotxera.
Preu: 2€ per conferència.

Una geometria lliure

Una vegada l’arquitecte ha entès la seva responsabilitat per resoldre un programa i respondre a un context, la utilització de la geometria per arribar a la forma final pot ser absolutament lliure des de línies orgàniques i sensuals fins a les geometries més ortogonals.

Carme Pinós, arquitecta
Després d’una etapa conjunta amb Enric Miralles, al 1991 va establir el seu propi estudi d’arquitectura assolint reconeixement internacional amb projectes que abracen des del planejament urbà i la obra pública fins el disseny de mobiliari. Des d'aleshores ha compaginat la seva activitat com arquitecte amb la docència, havent estat professora convidada a diferents escoles de reconeixement internacional.

Entre els seus projectes recents destaquen el Caixaforum de Saragossa;  les torres d’oficines Cube I i Cube II a Guadalajara (Mèxic);  l’Edifici Departamental de la Universitat d’Econòmiques de Viena, l’estació de zona universitària de la Línia 9 del Metro de Barcelona;  el conjunt composat per la Plaça de la Gardunya, l’Escola Massana, un edifici d'habitatges i la façana posterior del Mercat de la Boqueria a Barcelona i la Reforma Urbanística del centre històric i els marges del riu i del canal de Saint Dizier a França.