La Nit dels Museus

El Palau Güell participa a La Nit dels Museus i convida els ciutadans a conèixer aquesta obra mestra d’Antoni Gaudí dissabte 19 de maig des de les 19.00 h fins a la una de la matinada amb període de portes obertes. Els ciutadans descobriran els espais del Palau amb l'acompanyament microvisites guiades. L'adquisició de les entrades es farà de manera online a partir del dijous 17 de maig. L'aforament és limitat per motius de conservació, preservació i seguretat de l'edifici. 

  • La Nit dels Museus al Palau Güell. Fotografia: Ramon Manent /Diputació de Barcelona.

Botó de compra d'entrades

L'adquisició de les entrades es farà de manera online a partir del dijous 17 de maig a les 10 del matí fins exhaurir existències.

 

Un dels objectius del Palau Güell és donar a conèixer aquest edifici, encara avui dia un dels més desconeguts de l’obra d’aquest genial arquitecte. Per aquest motiu, el Palau Güell ofereix una breu introducció de l’edifici amb visites guiades en català i castellà. 

 

Últim accés a l'immoble a les 24.00 h.  

Amb motiu d'aquesta festa dels museus, les entrades generals per visitar el Palau Güell tan sols es podran adquirir fins a les 18.00 h.

Els visitants que accedeixin amb l'entrada general abans de les 18.00 h tan sols podran visitar el Palau fins abans de les 19.00 h.

Disculpin les molèsties que els pugui ocasionar.