Jornada del professorat

La jornada del professorat tindrà lloc el dissabte 22 d'octubre i està adreçada als mestres d'educació artística de primària i als professors d'educació visual i plàstica de secundària. La jornada és gratuïta i consistirà amb la visita 'Gaudí i els seus artesans' i el taller d'ebenisteria.El taller anirà a càrrec de l'ebenista David Mañas. Les places són limitades i cal fer la reserva prèviament.

  • Taller d'ebenisteria

 El Palau Güell organitza el dissabte 22 d’octubre la Jornada del professorat, una formació gratuïta, en què es podrà conèixer d’una manera amena la visita Gaudí i els seus artesans, sobre el treball de Gaudí i els diversos col·laboradors (ebenistes, forjadors, ceramistes) que van constribuir en la construcció i decoració de l'edifici. Després es realitzarà el taller d’ebenisteria a càrrec de l'ebenista del Palau, David Mañas. L'activitat està adreçada als mestres d’educació artística d'Educació Primària i als professors d'educació visual i plàstica d’ESO.

El taller d'ebenisteria consisteix en què cada alumne construeix un mosaic de fusta, copiant el mosaic original de roure francès que trobem a la planta noble i que té una sanefa semblant a la del Palau de Versalles.

 

El programa de la jornada serà el següent:

09.00 h Presentació de la jornada al Palau Güell (professors educació primària).

- 09.00 h Rebuda professorat d’educació primària.

- 09:10 h Visita didàctica: Gaudí i els seus artesans.

- 10.00 h Taller d’ebenisteria per als mestres d'educació artística d’educació primària i rebuda dels professors d'educació visual i plàstica d’ESO.

- 11.00 h Pausa i esmorzar

- 11.30 h Finalització jornada per als mestres d'educació artística d’educació primària. Inici del taller d’ebenisteria per als professors d'educació visual i plàstica d’ESO.

13.30. Finalització de la jornada (professors ESO)

 

Data: Dissabte, 22 d’octubre

Hora: De 9 a 11.30 h mestres d'educació artística d’educació primària. De 10 a 13.00 h professors d'educació visual i plàstica d’ESO.

Inscripcions: Al telèfon 934725775, o al correu electrònic servei.educatiu@palauguell.cat

Entrades limitades