Instameet 'Maria Lluïsa Güell, pintora'

Amb motiu de la inauguració de l'exposició "Maria Lluïsa Güell, pintora" el Palau Güell organitza una instameet el proper dissabte 19 de novembre a les 9 del matí. Els usuaris d'Instagram descobriran el Palau Güell que, entre altres novetats, acaba d'estrenar una mostra dedicada a una de les filles d'Eusebi Güell, que va ser pintora, pianista, organista i compositora.    

  • Exposició 'Maria Lluïsa Güell, pintora'

El dissabte 19 de novembre el Palau Güell obrirà una hora abans del previst exclusivament per a ells, de 9 a 10 del matí, perquè puguin fotografiar-lo i compartir les seves impressions a la xarxa social. La trobada d'instagramers està organitzada pel Palau Güell amb la col·laboració de l'instagramer Barcelonacitizen. 

Aquesta iniciativa forma part d'una de les línies estratègiques del Palau Güell d'arribar a la població, sobretot al públic de proximitat. Les persones que es vulguin inscriure tan sols han de tenir un compte en actiu a Instagram i fer la inscripció a palauguell@diba.cat i al telèfon 934.725.771. Últimes entrades disponibles.