II Cicle de Música Catalana del Palau Güell

El Palau Güell endega el II Cicle de Música Catalana que compta amb tres concerts amb col·loqui que tindran lloc els dijous 2,16 i 30 del mes de març. Els visitants comprovaran l'atmosfera íntima i especial que es crea en els espais on tindran lloc els concerts, com són el saló central i la sala de confiança. Antoni Gaudí va dissenyar aquests espais per tal que la música fos la gran protagonista. L'entrada inclou una visita guiada exprés prèvia a l'audició. 

  • Fragment del vitrall amb la senyera que trobem a l'escala principal. Ginger BCN Studio.

Compra d'entrades

El Palau Güell endega el II Cicle de Música Catalana entitat sense ànim de lucre que vetlla per la difusió del llegat d’aquest músic i compositor i que treballa en la recerca i recuperació del patrimoni musical català.

El cicle compta amb tres concerts que tindran lloc els dijous 2,16 i 30 del mes de març amb l’objectiu de recuperar l’esperit que va tenir l’edifici durant el període en què hi va viure la família Güell.

Les audicions tenen lloc als espais més relacionats amb la música del Palau: la sala de confiança i el saló central. La sala de confiança és l’espai on les filles grans d’Eusebi Güell, Isabel i Maria Lluïsa, tocaven el piano i realitzaven audicions de petit format. El saló central, concebut per Eusebi Güell com una sala de concerts, és l’espai més important i sensorial de l’edifici. El saló compta amb una acústica excel·lent gràcies al disseny d’Antoni Gaudí que va idear estructures com la cúpula, que ens recorda l’univers, i fa la funció de gran altaveu. 

 

Preu: 20 € per persona. Aforament limitat. 
Espai: saló central o sala de confiança (segons el concert).
Horari de l'acte:
18.45 h. Obertura de portes.
19h a 19.30 h. Visita guiada exprés pels espais musicals del Palau. Comentaris abans dels concerts i petita tertúlia posterior amb els músics a càrrec de Pere Andreu Jariod.
19.30 h a 20.30 h. Concert.
20.30 a 21 h. Col·loqui.

CONSULTA EL PROGRAMA

 

Dijous 2 de març al saló central 
"Les cordes de la Renaixença"
Jordi Montoliu, violí
Laia Martí, violí
Carlota Novell, viola
Josep Antoni Pich, violoncel
 

Més informacióDijous 16 de març al saló central 
"Si el món ja és tan formós"
Amb la renaixença, el cant coral i, en general tot el món artístic, reprèn la seva força. El moviment cultural de l'època formarà part de l'eix vertebrador de la nova societat de principis del s.XX.
Teodor Roura, director

Més informacióDijous 30 de març al saló central
"Sota les estrelles"
Cançó catalana.
La unió dels músics amb els poetes de l'època.

Xavier Pagès, baríton
Alessio Coppola, piano
Més informació