Festival Güell

El Palau Güell organitza, amb la col-laboració de l’Associació per al Foment de la Música Clàssica, un cicle de concerts que giren al voltant de la figura d’Eusebi Güell i Bacigalupi. Els concerts tindran lloc al Palau Güell i a diferents espais relacionats amb la família Güell: la Cripta de la Colònia Güell (Santa Coloma de Cervelló), la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi, els Pavellons Güell, el Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes i el Palau Moja. Abans de cada concert s’oferirà una explicació de la vinculació de Güell amb l’espai. 

Compra d'entrades

El cicle compta amb tres concerts que tindran lloc al Palau Güells els dissabtes 3,10 i 24 del mes de març amb l’objectiu de recuperar l’esperit que va tenir l’edifici durant el període en què hi va viure la família Güell. 

Les audicions tenen lloc al saló central, espai concebut per Eusebi Güell com una sala de concerts, és l’espai més important i sensorial de l’edifici. El saló compta amb una acústica excel·lent gràcies al disseny d’Antoni Gaudí que va idear estructures com la cúpula, que ens recorda l’univers, i fa la funció de gran altaveu. 

 

Preu: 3 de març és gratuït amb reserva prèvia i el 10 i el 24 de març 15€ per persona. Aforament limitat. 
Espai: saló central 
Horari de l'acte:
18.45h. Obertura de portes.
19h a 19.30h. Visita guiada exprés pels espais musicals del Palau. Comentaris abans dels concerts i petita tertúlia posterior amb els músics a càrrec de Pere Andreu Jariod.
19.30h Presentació a càrrec dels assessors musicals Francesc Cortès i María Sanhuesa
20h Concert

CONSULTA EL PROGRAMA

 

Dissabte 3 de març al saló central 
"Les modernistes al Palau Güell"
Maria Teresa Garrigosa, soprano
Jordi Cortada, tenor
Manuel Ruiz, pianista

Més informacióDissabte 10 de març al saló central 
"Músiques de cambra al Palau"
Ana Gobantes, piano

David Malet, orgue

Quartet de corda Clàssic BCN

 

Més informacióDissabte 24 de març al saló central
"La cançó: poesia i èpica al Palau Güell"
Júlia-Farrés Llongueras, soprano

Esther Piñol, arpa

David Malet, orgue

Més informació