Concurs fotogràfic #PalauGüellSant Jordi i concurs de microrelats Jocs Florals al Palau Güell

Concurs fotogràfic #PalauGüellSantJordi

El concurs consisteix en realitzar fotografies amb motiu de la diada de Sant Jordi dels diferents espais del Palau. 
Les fotografies que es realitzin hauran de destacar sobretot la importància de l’espai i la llum de l’edifici. Perquè una fotografia entri a concurs ha d’estar penjada i etiquetada correctament amb els tres hashtags #AnyGüell, #PalauGüell i #dibacat. 1r premi: una impressora per a mòbils, el llibre El Palau Güell. Una obra mestra d’Antoni Gaudí i una visita guiada al Palau Güell que programarà la direcció del Palau Güell abans de finalitzar l’any 2018
2n i 3r premi: un lot de productes del Palau Güell, el llibre El Palau Güell. Una obra mestra d’Antoni Gaudí i una visita guiada al Palau Güell que programarà la direcció del Palau Güell abans de finalitzar l’any 2018.

Consulta les bases

Concurs literari "Jocs Florals al Palau Güell":

El Palau Güell, en el marc de celebració de l’Any Güell, posa en marxa el concurs de modalitat literària «Jocs florals al Palau Güell», tot rememorant la figura d’ Eusebi Güell i Bacigalupi. 
El concurs tindrà les modalitats següents:
- Microrelat categoria juvenil adreçada a menors de 14 fins a 17 anys (inclosos).
- Microrelat categoria adults, adreçada a persones de 18 anys o majors.
Per ambdues categories, es demana que l’escena principal del relat succeeixi al Palau Güell. E
Els primers premis de les dues categories són:

-Una tauleta digital Samsung Galaxy Tab A25,58 cm, 32 GB Wi-fi Blanc, lot de productes del Palau Güell, entre ells, el llibre El Palau Güell. Una obra mestra d’Antoni Gaudí i una visita guiada al Palau Güell que programarà la direcció del Palau Güell abans de finalitzar l’any 2018.
Per a cadascun dels segons i tercers premis de les categories:
-Un lot de productes del Palau Güell, entre ells, el llibre El Palau Güell. Una obra mestra d’Antoni Gaudí i una visita guiada al Palau Güell que programarà la direcció del Palau Güell abans de finalitzar l’any 2018.  

Consulta les bases

Formulari categoria adults

Formulari categoria juvenil