Els guanyadors del concurs fotogràfic #PalauGüellSantJordi

El Palau Güell agraeix a tots els usuaris d'Instagram la seva participació al concurs #PalauGüellSantJordi. Aquest ha estat el primer concurs que organitza el Palau i que ha tingut una participació de més de 300 fotografies.  El dilluns 23 de maig tindrà lloc l'entrega de premis.

  • Primer premi: Antoni Gallart Vilarassa.
  • Segon premi: Judit Vergé.
  • Segon premi: Judit Vergé.

El jurat, format per la directora de la Direcció de Serveis de Suport a la Coordinació General de la Diputació de Barcelona, la directora del Palau Güell, un tècnic de l’arxiu documental del Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona, una persona de xarxes socials del Gabinet de Premsa i Comunicació de la Diputació de Barcelona i un fotògraf professional, han decidit que els premiats són les següents persones:

 

1r Premi. Antoni Gallart Vilarassa per la seva fotografia 'Flor d'opi' d'un detall de ferro forjat que trobem al saló central. 


    @antonigallart

Antoni Gallart ha guanyat una càmera GoProHero4 Silver, el llibre El Palau Güell. Una obra mestra d’Antoni Gaudí i una visita guiada al Palau Güell.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2n premi. Judit Vergé Arderiu per la seva fotografia 'Palau Güell, detalls ben bonics (Barcelona)' dels vitralls que hi ha al corredor que comunicava el Palau Güell amb la Casa Güell, la casa paterna d'Eusebi Güell. 

@juditverge

 

Judit Vergé Arderiu ha guanyat un violeter de pols de marbre amb el motiu d’una xemeneia del Palau Güell (La figura ve acompanyada d’un certificat conforme forma part d'una edició de 999 peces, i està integrament decorada a mà), el llibre El Palau Güell. Una obra mestra d’Antoni Gaudí i una visita guiada al Palau Güell.

 

 

 

 

 

 

 

 

3r premi. Cristina López Pérez per la seva fotografia 'Ratpenat sobrevolant Barcelona' en relació amb aquest animal nocturn que trobem encapçalant l'agulla del terrat. 

@crislp19

 

Cristina López Pérez ha guanyat un violeter o canelobre de pols de marbre amb el motiu d’una xemeneia del Palau Güell (La figura ve acompanyada d’un certificat conforme forma part d'una edició de 999 peces, i està integrament decorada a mà), el llibre El Palau Güell. Una obra mestra d’Antoni Gaudí i una visita guiada al Palau Güell.


 

 

 

 

 

 

 

Moltes felicitats als guanyadors! I moltes gràcies a tothom que hi ha participat per compartir les vostres fotografies amb una mirada tan original i diferent del Palau Güell! 

El dilluns 23 de maig tindrà lloc l'entrega de premis al Palau Güell. 

Per a més informació sobre el concurs, consulteu les bases