El Palau Güell celebra la Diada de Sant jordi

El Palau Güell celebra el dissabte 22 d'abril una visita i un taller familiar sota el títol "La rosa: ornamentació al palau i estampació". El diumenge 23 d'abril hi haurà una jornada de portes obertes. I fins al 7 de maig pots participar al concurs fotogràfic a Instagram #PalauGüellSantJordi i guanyar una GoProHero5. 

  • Dissabte 22 d’abril 

Visita i taller familiar "La rosa: ornamentació al palau i estampació"

Hora: d'11 a 13 h (visita guiada: 30 minuts i taller d’estampació: 1 h i 30 minuts).

Per a famílies amb nens de 5 a 12 anys.

Preu: 3€/infant i 3€/adult.

Sant Jordi és proper, i Maria Lluïsa era una gran fan de pintar motius florals i roses. Després de fer una visita guiada adaptada als infants pels racons més florals del palau i per l’obra de Maria Lluïsa Güell (a l'espai de la planta de golfes) els petits artistes estamparan i pintaran els seus motius florals fent servir tècniques de gravat i estampació. 

Es recomana portar roba vella o bata per embrutar-se. 

 

  • Diumenge 23 d'abril

Jornada de portes obertes

L'aforament és limitat per motius de conservació, preservació i seguretat. El Palau Güell obsequiarà els visitants amb un punt del llibre. També serà present a La Rambla amb un estand (a l'alçada del carrer Nou de la Rambla). Per motius de seguretat, conservació i preservació l'aforament és limitats.

Els tiquets es repartiran a les 10 del matí i a les 15h fins exhaurir-los. L'últim accés a l'edifici és a les 19h. 

Tots els visitants rebran un punt de llibre. 

 

Estand a La Rambla

També hi haurà un estand a La Rambla (a l'alçada del carrer Nou de la Rambla) amb les publicacions relacionades amb el Palau, exemplars de la publicació "El Palau Güell a fons".

Hi haurà signatura de les darreres publicacions relacionades amb l'edifici:

11 a 13h  "Un dia al Palau Güell" de l'il·lustrador Fabio Castro.

17 a 19h""Un palau dins d'un altre" de l'historiador Josep Casamartina.

 

  • Fins al 7 de maig

Concurs fotogràfic: #PalauGüellSantJordi

La Direcció del Palau Güell organitza un concurs fotogràfic fins al 7 de maig a través de la xarxa social d'Instagram. El concurs consisteix en realitzar fotografies en les quals apareixen les flors que trobem representades al Palau Güell en diversos materials: ferro forjat, en fusta, ceràmica, així com les obres pictòriques de l'exposició "Maria Lluïsa Güell, pintora" i compartir-les a aquesta xarxa social. A la foto han d'aparèixer els tres hashtags: #PalauGüellSantJordi, #PalauGüell i #dibacat. El primer premi és una GoProHero5.

Consulta les bases.