Activitats de Nadal al Palau Güell

  • Casals de Nadal: visita dinàmica 'Els documents secrets de Gaudí'.
  • Visita familiar: Divertim-nos en un palau del segle XIX.
  • Visita i taller familiar: Japonisme i estampació sobre teixit.
  • Visita i taller familiar: Els Reis del trencadís.

Casals de Nadal: visita dinàmica 'Els documents secrets de Gaudí'

El servei educatiu del Palau Güell engega la visites lúdico-educativa 'Els documents secrets de Gaudí' amb l'objectiu que els infants dels casals d'estiu i de Nadal, que tenen entre 7 i 12 anys, descobreixin aquest edifici. Objectiu: Diuen que hi ha uns documents amagats al Palau Güell escrits per l'arquitecte Antoni Gaudí. Els infants  tindran l'oportunitat de descobrir aquest edifici i, si segueixen les pistes, aconseguiran trobar aquests pergamins misteriosos. El servei educatiu ofereix una visita lúdica del Palau Güell adreçada als casals d'estiu i de Nadal en la qual es visiten els espais arquitectònics més importants de l'edifici i es decobreix l'orgue, com a instrument, gràcies a una audició pedagògica.

Edat: de 7 a 12 anys

Horari: dimarts 27 i dimecres 28 de desembre i dimarts 3 i dimecres 4 de gener.

Preu: 3€ per persona.

Durada:1 hora i 30 minuts.

Per a més informació i reserves: 934.725.775/ servei.educatiu@palauguell.cat.

 

Botó de compra d'entrades

Visita familiar: Divertim-nos en un palau del segle XIX

El Palau Güell ofereix les visites familiars educatives 'Divertim-nos en un palau del segle XIX' que consisteixen en un itinerari per alguns dels espais del Palau, amb diferents activitats tractades des d’una mirada transversal i pensades per a les famílies amb nens. Les activitats se centren en tres eixos temàtics: la construcció de l’orgue del Palau Güell; l’ús dels materials nobles en l’arquitectura de Gaudí, i la dramatització dels personatges que visqueren en aquest edifici.

Dies i hora: 28 de desembre, d’11:30 a 13:00 i 8 de gener, d’11 a 12:30h.

Activitat adreçada a nens de 5 a 12 anys i els seus pares o familiars.

Preu:3 €/adult i 3 €/nen.

Adquisició de les entrades a través del web o a les taquilles del museu el mateix dia, subjecte a disponibilitat de places (els grups tindran un màxim de 6 infants i 20 participants)

 

Visita i taller familiar: Els Reis del trencadís

Botó de compra d'entrades

Els petits artistes i família participants al taller, després d’una visita amb audioguia infantil a l’edifici del Palau Güell i al seu terrat, farem parada en aquest per observar les majestuoses xemeneies. D’aquestes ens inspirarem, les personificarem i crearem, en ocasió de la proximitat de l’arribada dels Reis d’Orient, les majestats Reis del trencadís amb fang i rajola trencada.

Es recomana portar roba o bata per a embrutar-se.

Dia i hora: 4 de gener d'11h a 13h.

Activitat adreçada a nens de 5 a 12 anys i els seus pares o familiars.

Preu: 3 €/adult i 3 €/nen.

Adquisició de les entrades a través del web o a les taquilles del museu el mateix dia, subjecte a disponibilitat de places (els grups tindran un màxim de 6 infants i 20 participants).

 

Visita guiada a l'exposició 'Maria Lluïsa Güell pintora'

Botó de compra d'entrades

Visites comentades a l'exposició per al públic general.
Dies: 7 de desembre i 7 de gener. 
Hora: A les 11.30 h. 1 hora de durada.
Preu: amb l'entrada general, segons condició del visitant se li aplicarà la tarifa corresponent. 

 

Visita i taller familiar: Japonisme i estampació sobre teixit

Botó de compra d'entrades

Activitat familiar inclosa en la programació d'activitats de 'Maria Lluïsa Güell, pintora'. Maria Lluïsa Güell, a més de tenir passió per la música, sentia devoció per pintar motius florals, però no com a tradicionals pintures de natures mortes, sinó com a elements integrats a espais i objectes a partir d’un sentiment cap a la naturalesa espiritual i influenciat pels moviments del Modernisme i del japonisme. Els petits artistes i família participants al taller, després d’una visita guiada pels detalls més florals i naturals de l’edifici del Palau Güell, podran estampar sobre roba per obtenir un mocador artesà amb motius florals i vegetals.

Dia i hora: 30 de desembre, d'11 a 13 h (visita guiada sobre l’ornamentació vegetal a l’edifici: 30 minuts i taller d’estampació: 1 h i 30 minuts).

Es recomana portar roba o bata per a pintar.

Activitat adreçada a nens de 5 a 12 anys i els seus pares o familiars.

Preu: 3 €/adult i 3 €/nen.

Adquisició de les entrades a través del web o a les taquilles del museu el mateix dia, subjecte a disponibilitat de places (els grups tindran un màxim de 6 infants i 20 participants).